Sex kontorshotell i Göteborg, 150 företag och tusen idéer!

Entreprenörsgatan är ett samlingsnamn för våra sex kontorshotell i centrala Göteborg. Varje kontorshotell har sin egna känsla och stil för att du ska hitta det som passar dig bäst! Ett perfekt läge med restauranger, butiker och bra kommunikationstrafik är dock något som alla kontorshotell har gemensamt.

Här nedan hittar du alla våra kontorshotell – kontakta oss för att boka visning eller om du har några andra frågor!

 

 

Vi hjälper dig hitta rätt kontorshotell för ert företag!

Kontakta vår kontorsrådigvare Martin nedan så hjälper han dig vidare > ‭073-620 85 33‬

Vad kostar kontorshotell i Göteborg? 

Vad kostar kontorshotell i Göteborg och på Entreprenörsgatan?

Kontorshotell i Göteborg kostar vanligtvis allt från 2000kr till 30 000kr beroende på storlek, upplägg och läge. Men även tillgängliga tjänster och faciliteter. Inkluderandet av  bekvämligheter som receptionstjänster, mötesrum och gemensamma utrymmen kan öka priset, medan vissa kontorshotell erbjuder extra tjänster som städning och teknisk utrustning.

Vi har olika lösningar som du kan läsa om nedan. Utformade för att kunna matcha alla olika budgetar och behov. 

Flexplatser:

Med vårt Flexplatsmedlemskap får du tillgång till våra gemensamma utrymmen och höj- och sänkbara skrivbord. Priset för denna flexibilitet börjar från endast 2700 kr per månad. Dessutom inkluderas 10 timmar fri bokning av vissa mötesrum varje månad.

Fasta Kontorsplatser:

För dem som föredrar en konsekvent arbetsplats erbjuder vårt medlemskap för Fasta Kontorsplatser en dedikerad plats i ett delat kontorsutrymme. Prisvärt och bekvämt, med priser som börjar från 3750 kr per månad. Detta medlemskap inkluderar även tillgång till vårt Flexmedlemskap för att möjliggöra lokalbyte när det behövs.

Kontorsrum:

För en mer privat arbetsmiljö erbjuder vi över 100 olika kontorsrum i olika storlekar, anpassade för 1-20 personer. Priserna börjar från 8500 kr per månad. Våra kontorsrum är redo att användas och inkluderar ergonomiska skrivbord och stolar för en optimal arbetsmiljö.

Mötesrum och Konferenslokaler:

Behöver du professionella mötesutrymmen? Vi erbjuder mötesrum till rimliga priser, från 300 kr per timme. Perfekt för företagsevenemang, presentationer och konferenser.

Förmåner som ingår:

Oavsett vilket medlemskap du väljer får du tillgång till våra gemensamma kök, kaffe/te, höghastighets-Wi-Fi, regelbundna nätverksevent och andra förmåner som frukostar och after-work. Dessutom ingår en digital Parakey-nyckel för enkel tillgång till våra faciliteter.

Entreprenörsgatan erbjuder flexibla och transparenta priser, skräddarsydda för att passa företag av alla storlekar

Utforska våra olika medlemskap för att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Kontakta oss här för att boka en visning och upptäck hur vi kan hjälpa din verksamhet med kostnadseffektiva och flexibla kontorslösningar i hjärtat av Göteborg!

Hur fungerar kontorshotell? 

Hur fungerar egentligen kontorshotell?

Kontorshotell fungerar som en flexibel och kostnadseffektiv lösning för företag och företagare som behöver en arbetsulokal utan långsiktiga hyresavtal. I ett kontorshotell kan företag hyra individuella arbetsplatser eller dedikerade lokaler i en delad arbetsmiljö. Det ger företag möjlighet att anpassa sin arbetsplats efter sina specifika behov och storlek.

Det centrala i konceptet är delning av resurser och gemenskap. Företag som hyr kontorshotell delar inte bara arbetsutrymmet utan även receptionstjänster, mötesrum, kök och andra gemensamma områden. På samma sätt arbetar vi på Entreprenörsgatan. 

På Entreprenörsgatan delar företag inte bara arbetsutrymme; de delar idéer, nätverkar och skapar starka gemenskaper. Oavsett om det sker över fikabordet, på AW eller en pingismatch. 

Likheter och skillnader mellan våra kontorshotell i Göteborg

Osäker på vilket kontorshotell i Göteborg som passar dig bäst? Ta reda på mer information innan du klickar dig vidare. Vi på Entreprenörsgatan har varit noga med att ge varje kontorshotell i Göteborg sin egen atmosfär och känsla för att möta olika arbetsbehov. Läs mer nedan!

Södra Larmgatan 2, Göteborg – Kontorshotellet med en historisk charm:

Stig in i arbetsdagen på kontorshotell Södra Larmgatan 2. Vårt kontorshotell i de gamla artelleristallarna vid Grönsakstorget erbjuder en intim och personlig arbetsmiljö över tre våningar. 

Södra Larmgatan 2 är vårt minsta kontorshotell där inte mer än 20 företag delar på utrymmet. Vilket skapar en mindre, mer familjär gemenskap där du får möjligheten att lära känna de andra företagarna på ett djupare plan. Den familjära känslan återfinns även i byggnaden. Med karaktäristiska sekelskiftesdag såsom höga tak, vackra trägolv, stora fönster och detaljerat snickeri känns detta mer som en lägenhet än ett kontorshotell. 

Lindholmspiren 7, Göteborg – Ett kontorshotellet med utsikt över framtiden:

Välkommen till kontorshotellet i Göteborg med den fantastiska utsikten. Med panoramautsikt över Lindholmshamnen, älven och Lindholmen Science Park blir dina arbetsdagar här fyllda med ljus, rörelse och energi. 

Lindholmspiren 7 representerar ett av våra större kontorshotell i Göteborg, spritt över 1400 kvadratmeter. Här finner du både flexibla arbetsplatser och fasta lösningar, vilket ger dig friheten att forma din arbetsdag efter dina behov. Den ljusa och öppna atmosfären inbjuder till kreativitet och inspiration i en modern byggnad i ett ännu modernare område. 

Kungsgatan 4, Göteborg – Ett kontorshotell med kreativitet i fokus:

Vår pärla på Kungsgatan 4 är inte bara ett kontorshotell, det är ett kreativt coworking i Göteborg. I en anrik fastighet på 600m2 finner du ett dynamiskt coworkingspace där gränser suddas ut och idéer flödar fritt. Kontorsrum, platser och flexibilitet möts i en modern och inspirerande miljö. 

Bjud in till föreläsningar, nätverksträffar och skapa minnen tillsammans med likasinnade. På detta kontorshotell är det många egenföretagare och mindre bolag som har kontor. Något som dagligen skapar grymma förutsättningar för många nya idéer, affärskoncept och innovationer. 

Sankt Eriksgatan 6, Göteborg – Ett kontorshotell med stor yta och stora ambitioner:

Ett nytt kapitel i Entreprenörsgatans historia öppnar sig på Sankt Eriksgatan 6. Vår största lokal, invigd i början av 2023, bjuder in till ett kontorshotell utöver det vanliga. 

Med 65 privata kontorsrum, restaurang/café, och ett dussin mötesmöjligheter blir detta till en fullserviceupplevelse för små och stora företag. Med en direkt närhet till stadskärnan är  Sankt Eriksgatans kontorshotell perfekt för de företagare som har många möten. 

Östra Hamngatan 1, Göteborg – kontorshotellet med historisk elegans:

Stig in i historiens vingslag på kontorshotell Östra Hamngatan 1, känt som det anrika Hasselbladska huset. Byggnaden som var centrum för Hasselblads kameraverksamhet under större delen av 1900-talet lägger förutsättningarna för ett fantastiskt innovativt kontorsutrymme.

Med högt i tak, utsikt över operan och en förtrollande atmosfär erbjuder vi en arbetsplats där det gamla möter det nya. Välj mellan kontorsrum, skrivbordsplatser och flexibla arbetsplatser och låt dig omfamnas av elegans och gemenskap

Mer om våra kontorshotell hittar ni ovan. Vi hjälper dig gärna hitta det perfekta kontorshotellet på Entreprenörsgatan!

Det mest centrala kontorshotellet i Göteborg

För den som söker det mest centrala kontorshotellet i Göteborg är vårt bästa alternativ Sankt Eriksgatan! Vår nyaste tillskott till Entreprenörsgalan-familjen placerar dig endast 50 meter från Nordstan, vilket ger dig omedelbar närhet till centrala adresser och kollektivförbindelser runt omkring hela Göteborg. 

Området är även till allra största utsträckning präglat av kontor och kommersiella fastigheter. Närheten till centralstationen gör det också enkelt att smidigt ta sig till andra städer eller möta upp resande affärspartners. 

Vad ingår i en kontorshyra?

Att förstå vad som ingår i en kontorshyra är avgörande för att göra bra beslut när du letar efter den perfekta arbetsplatsen för ditt företag. När du hyr ett kontor på Entreprenörsgatan inkluderas flera viktiga tjänster och bekvämligheter för att skapa en smidig och effektiv arbetsmiljö. Detta ingår i kontorshyran:

  1. Möbler och Utformning: Kontorsutrymmet är möblerat och anpassat för att möta dina arbetsbehov och skapa en bekväm arbetsplats.
  2. Teknisk Utrustning: Tillgång till nödvändig teknisk utrustning, inklusive internetanslutning och utskriftsmöjligheter.
  3. Receptionstjänster: Professionell receptionist för posthantering, telefonsamtal och välkomnande av besökare.
  4. Säkerhet och Tillträde: Säkerhetsåtgärder och digitala nyckelsystem för att skydda och ge tillträde till lokalerna.
  5. Städning och Underhåll: Regelmässig städning och underhåll av gemensamma utrymmen för en trivsam arbetsmiljö.
  6. Kaffe och Fruktservice: Tillgång till gemensamma ytor för kaffe och frukt för en avslappnad atmosfär.
  7. Mötes- och Konferensrum: Mötes- och konferensrum för effektiva affärsmöten och presentationer.
  8. Evenemang och Nätverksmöjligheter: Deltagande i olika evenemang och nätverksaktiviteter för att främja gemenskap och affärsrelationer.