På Kontorshotellet Entreprenörsgatan mitt i centrala Göteborg har vi dagspass och du kan även boka mötesrum och konferensrum om du är på tillfälligt besök i Göteborg men behöver en bra och effektiv arbetsplats under delar av dagen. Vi har flera olika kontor att välja mellan.

Centrala Göteborg har mycket att erbjuda när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Här är några av de mest populära sevärdheterna och platserna att besöka:

  1. Liseberg: Liseberg är en av Sveriges mest kända nöjesparker och erbjuder en mängd attraktioner, inklusive berg- och dalbanor, karuseller, spel och konserter. Det är ett populärt resmål för familjer och nöjesentusiaster.
  2. Universeum: Universeum är ett interaktivt vetenskapscenter med utställningar om naturvetenskap, teknik och miljö. Det är ett utmärkt ställe att utforska och lära sig på ett roligt sätt.
  3. Göteborgs botaniska trädgård: Denna vackra trädgård har ett stort antal växtarter och är ett utmärkt ställe att promenera och njuta av naturen. Trädgården innehåller även ett växthus med en imponerande samling växter från hela världen.
  4. Göteborgs konstmuseum: Konstmuseet har en omfattande samling av svensk och internationell konst, inklusive verk av kända konstnärer som Carl Larsson, Anders Zorn och Rembrandt.
  5. Göteborgs stadsmuseum: Museet berättar om stadens historia och kultur genom en imponerande samling utställningar och artefakter.
  6. Göteborgs operahus: Ett imponerande arkitektoniskt mästerverk och hem för Göteborgsoperan, som erbjuder en mängd operaföreställningar och konserter.
  7. Haga: Detta charmiga historiska område är känt för sina pittoreska trähus, kullerstensgator, och mysiga kaféer. Det är ett bra ställe att promenera och uppleva Göteborgs atmosfär.
  8. Feskekörka: ”Fiskkyrkan” är en fiskmarknad med ett unikt fiskhall-liknande utseende. Det är ett utmärkt ställe att prova färsk skaldjur och fiskrätter.
  9. Slottsskogen: Denna stora stadspark erbjuder gröna områden, vandringsleder, lekplatser och en djurpark. Det är ett populärt ställe för avkoppling och utomhusaktiviteter.
  10. Göteborgs hamn: Utforska stadens hamnområde, besök Göteborgsvarvet (marinmuseum), och ta en promenad längs kajen för att se imponerande fartyg och båtar.

Dessa är bara några av de många sevärdheterna och aktiviteterna som centrala Göteborg har att erbjuda. Oavsett dina intressen finns det något för alla i denna vackra stad.