Bli en del av entreprenörsgatan!

Enterprenörsgatan.se är ett samlingsnamn för Ingenjörsgatan/Kungsgatan 4 i Göteborg som sedan 2008 vuxit upp och blivit ett kluster för entreprenörer och kontorshotell. #Egatan ligger centralt precis vid Kungsgatan i innerstaden, nära kommunikationer, butiker och restaurangliv.

Det var på Contornio, eller Nian som vi kallar det, som allting började 2008. Eric Cardell och Rikard Westberg hade träffats på Handels entreprenörsutbildning i Göteborg och drev på var sitt håll sina andra företag. De ville sitta tillsammans och dela kontor med andra företagare som de kunde dela idéer och inspireras av.  På Ingenjörsgatan 9 hittade de lokalen de letat efter.

Är du etablerad företagare eller färsk entreprenör, bli en del av entreprenörsgatan.se och flytta in i någon av lokalerna, KG4, Kungsgatan 4, Contornio (Ingenjörsgatan 9), Femman (Ingenjörsgatan 5), Åttan (Ingenjörsgatan 8) eller varför inte vår egen festlokal och  vinkällare på (Ingenjörsgatan 3). Läs mer om festlokalen nedan.

Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har vi varje månad gemensamma frukostar, AW och fester. Allt för att du som ensamföretagare eller fåmansbolag ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Vi ses på egatan!

Vinkällaren på Entreprenörsgatan - Festlokal i Göteborg

I en 110 år gammal källare 10 meter under gatan ligger vår vinkällare. Känn historiens vingslag och följ med på en vinprovning i dryckens värld. Lokalen är nyrenoverad och inredd i modern stil med inslag av både 60-tal och sekelskifte.

Boka vinprovning via xwine.se eller hyr lokalen för företagsevent.

Lokalen är 120 m2 och har tre rum + toalett.

Köket: ett fullutrustat kök med industridiskmaskin, spis och stor kyl/frys med ismanskin. Sittplatser både vid baren och ett större bord med plats för 10 personer.

Vinsalen: Det stora rummet med sittplatser för upp till 30-40 personer, inrett med möbler i 60-talssitil.

Källaren: En bra plats för mingel med en rustik känsla.

Entreprenörsgatan är ett co-working kontorshotell centralt i Göteborg som passar dig och dina idéer, du får även ett härligt nätverk av 70+ grymma företag & entreprenörer inom många olika områden!