Bli en del av ett fantastiskt nätverk i Göteborg!

Eric Cardell och Rikard Westberg valde 2008 att öppna sitt första kontorshotell på Ingenjörsgatan 9 med namnet Contornio (kontor 9 bolagsnamnet blev 2010 Contornio AB) med visionen att inspireras och dela idéer med andra entreprenörer. De ville hjälpa andra företag att nätverka med varandra och utvecklas tillsammans. Kontorshotellet fick därför namnet Entreprenörsgatan (vi hade flera kontor på samma gata) och 13 år senare har Entreprenörsgatan över 100 företag fördelat på sex lokaler – och resan fortsätter självklart framåt under namnet Entreprenörsgatan Coworking Göteborg!

Du hittar våra kontor centralt beläget i Göteborg på Kungsgatan, Ingenjörsgatan, Södra Larmgatan, Östra hamngatan, St Eriksgatan och även på Lindholmen. Vi erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser på våra olika kontorshotell. Nu går det också att boka mötesrum i Göteborg direkt via vår hemsida

Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har vi varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Vi ses på egatan!

Vinkällare på Entreprenörsgatan - En festlokal i Göteborg

I en 110 år gammal källare 10 meter under gatan ligger vår vinkällare. Känn historiens vingslag och följ med på en vinprovning i dryckens värld. Lokalen är nyrenoverad och inredd i modern stil med inslag av både 60-tal och sekelskifte.

Du kan hyra lokalen för företagsevent.

Lokalen är 120 m2 och har tre rum totalt.

Köket: ett fullutrustat kök med industridiskmaskin, spis och stor kyl/frys med ismaskin. Sittplatser både vid baren och ett större bord med plats för 10 personer.

Vinsalen: Det stora rummet med sittplatser för upp till 40 personer, inrett med möbler i 60-talssitil.

Källaren: En bra plats för mingel med en rustik känsla.

På entreprenörsgatan skapar över 150 entreprenörer, kreatörer och företag ett fantastiskt nätverk!