Kontorshotell/Coworking Lindholmen - 1400 kvadratmeter på Lindholmspiren 7

Välkommen till våra kontor på Lindholmen / Lindholmspiren 7, en av stadsdelens mest centrala adresser. Våra kontor här på Lindholmen är ljusa, öppna och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen. Bara någon minut från färjan och i fastigheten bredvid Lindholmen Science Park. De senaste 20 åren har Lindholmen gått från en betongöken till ett av Sveriges och Göteborgs stora utvecklingsområden. 

I vårt kontorshotell på Lindholmen finns möjlighet till fast kontorsrum och fast skribordsplats men även flexplatser för dem som vill ha lite mer frihet. På Lindholmspiren 7 har du full tillgång till kök, telefonrum, konferensrum, internet, utskrifter och trevliga kollegor. Du har även möjlighet att själv anordna eller medverka på nätverksträffar och frukostföreläsningar om intresset finns. I medlemskapet för flexplatser ingår även tillgång till våra andra kontorshotell om du behöver ett miljöombyte. 

Kontoren på Lindholmen har ett mycket centralt och attraktivt läge med gångavstånd till centralstationen, Nordstan, parkeringsplatser och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Restauranger, cafeer och butiker ligger precis utanför porten. 

Vad kostar kontor på Lindholmen?

Våra kontor på Lindholmen kostar allt från 10 000kr/mån, fasta kontorsplatser i landskap från 4900 kr/mån och flexplatser för 3200 kr/mån! Vi erbjuder även Bigoffice för företag med upp till 20 anställda.

Det finns en stor flexibilitet med ytor och lösningar så kontakta oss så tar vi fram en offert som passar ert företag och ekonomi.

Digital visning av Lindholmspiren 7:

Vad ingår i priserna på Lindholmen?

  • Konferensrum
  • Fritt bredband (WiFi och tråd)
  • Fria utskrifter (A4, A3)
  • Nätverksträffar och event
  • Kaffe och Te
  • Totalt 1400m2
  • Möjlighet till private office upp till 250m2
  • Bli del av Entreprenörsgatans nätverk med över 150 företag
  • Tillgång till våra övriga lokaler i centrala Göteborg

Vilka typer av företag är era kontorsgrannar på  Lindholmen?

Era kontorsgrannar här på Lindholmen består av en hel del tekniska konsultfirmor, underleverantörer till fordonsindustrin, tech-startups, enviro-tech och företag inom gaming.

Projektet Vattenfastigheten, när blir det klart?

Under 2025 öppnar vi ytterligare en enhet på Lindholmen. Entreprenörsgatan kommer hyra en hel fastighet på adressen Lindholmshamnen 28. I bottenplan blir det foodcourt och därefter ett övre plan kontor, kontorsplatser och flexplatser.

Framtiden för våra kontor på Lindholmen

Området runt omkring Lindholmen är i ständig utveckling. Men vad är det egentligen man bygger? Här reder vi hur nuläget och framtiden ser ut för området kring Lindholmen. 

Nya bostäder, skolor och kontor på Lindholmen  

Med över 800 färdiga bostäder runt Lindholmshamnen och Karlastaden, och planer för ytterligare 1800 bostäder, kommer området att andas ännu mer liv. För att stödja denna tillväxt planeras 3500 nya arbetsplatser och en skola för 500 elever i årskurs 4–9. 

Grönare satsningar 

Framtiden för Lindholmen är inte bara urbanisering; det är också en satsning på grönområden och friluftsplatser. Nya grönytor, som den imponerande Maskinparken och lekstråket i Lindholmshamnen, skapar utrymmen för avkoppling och kreativitet. Något vi inte minst hoppas ska kunna komplettera våra kontor på Lindholmen och främja produktivt arbete. 

Utökad tillgänglighet 

Lindholmen får förbättrad tillgänglighet genom ett nytt färjeläge och planerad gång- och cykelbro. En ny färjelinje från Pumpgatan till Stenpiren är planerad att starta den 11 december 2024. Därtill en gång- och cykelbron som förväntas vara klar mellan 2031-2033. Samtidigt pågår arbetet med spårvägsprojektet Frihamnen-Lindholmen, som beräknas vara klart vid årsskiftet 2025/26. 

Det kommer med andra ord bli ännu enklare att ta sig till våra kontor på Lindholmen med ett flertal olika transportalternativ. 

Samarbete för framtidens Lindholmen

För att förverkliga denna vision samarbetar Göteborgs Stad med privata byggaktörer. Det gemensamma målet är att skapa en levande och hållbar stadsdel där arbete, boende och fritid smälter samman. Vi på Entrepenörsgatan är givetvis otroligt tacksamma att ha kontor på Lindholmen, och ser fram emot att möta utvecklingen tillsammans med våra fantatsiska kontors gäster. 

Är du intresserad av att höra mer om våra kontor på Lindholmen så är du varmt välkommen till att kontakta oss ovan under ”boka visning”.

Kontorsrum 1-2 personer

från 9 000kr/mån
Ledigt just nu

Kontorsrum 70m2

70 000kr/mån
Ledigt Just nu

Kontorsrum 4 personer

20 000 kr/mån
Ledigt Just nu