Vårt härliga coworking space - för dig som gillar coworking och vill arbeta i en unik miljö!

I en av Kungsgatans finaste lokaler i en anrik fastighet hittar du ett kreativt coworkingspace på 600m2. Kungsgatan 4 är ett entreprenörscafé i en kreativ miljö där vi erbjuder kontorsrum, kontorsplatser och flexplatser. Lokalen har stora och moderna gemensamma utrymmen med bästa läge ut mot Kungsgatan och Esperantoplatsen.

Självklart ingår internet, kaffe och utskrifter och vi utlovar även trevliga kollegor. Här har du möjlighet att själv anordna eller medverka på föreläsningar, nätverksträffar och event tillsammans med de företag som finns på Entreprenörsgatan. Utöver det så bjuds det på en hel del coworking för de som vill.

Digital visning av Kungsgatan 4:

Vi erbjuder kontorsrum för 2-6 personer, fasta kontorsplatser och flexplatser.

  • Konferensrum
  • Fritt bredband (WiFi och tråd)
  • Fria utskrifter (A4, A3)
  • Trevliga kontorskollegor
  • AW och Frukostar
  • Stor Lounge
  • Telefonrum
  • Espressomaskin
  • Uteplats mot esperantoplatsen

Varför Coworking i Göteborg?

Göteborg har blivit en av de främsta destinationerna för Coworking i Sverige. Staden har ett starkt näringsliv och en blomstrande start-up-scen, vilket har bidragit till en ökning av efterfrågan på produktiva och flexibla arbetsmiljöer. Coworking i Göteborg erbjuder frilansare, företagare och anställda en möjlighet att arbeta tillsammans med andra likasinnade individer, samtidigt som de har tillgång till den senaste tekniken och utrustningen.

Fördelarna med Coworking i Göteborg är många. Förutom möjligheten att samarbeta med andra professionella, kan medlemmar också ta del av en inspirerande och produktiv arbetsmiljö, samt nätverka och bygga relationer med andra i branschen. Gemensamma ytor som lounge-områden, kök och mötesrum gör det enkelt att mötas och samarbeta med andra medlemmar.

Det finns många Coworking-platser i Göteborg att välja mellan, varav många erbjuder olika typer av medlemskap, inklusive dagspass, veckopass och månadsmedlemskap. Det finns också en mängd olika arbetsområden att välja mellan, inklusive enskilda arbetsplatser, sammanträdesrum och öppna kontorslandskap.

Om du letar efter en produktiv och inspirerande arbetsmiljö i Göteborg, bör du definitivt överväga Coworking. Du kommer att upptäcka en stark gemenskap av likasinnade individer och få möjlighet att bygga dina affärskontakter och förbättra din arbetsproduktivitet. Sök efter den perfekta Coworking-platsen för dig idag!

Flexplats

2700 kr/mån
Tillgängligt just nu

Fast kontorsplats

3750kr/mån
Tillgängligt

Eget kontor 2-6 personer

fr 8000 kr/mån
Tillgängligt

På entreprenörsgatan skapar över 150 entreprenörer, kreatörer och företag ett fantastiskt nätverk!