Kontorshotell/Coworking Lindholmen - 1400 kvadratmeter på Lindholmspiren 7

Välkommen till Entreprenörsgatan Coworking på Lindholmen / Lindholmspiren 7, en av stadsdelens mest centrala adresser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen bara någon minut från färjan och i fastigheten bredvid Lindholmen Science Park. De senaste 20 åren har Lindholmen gått från en betongöken till ett av Sveriges och Göteborgs stora utvecklingsområden.

I vårt Workspace finns möjlighet till fast kontorsrum och fast skribordsplats men även flexplatser för dem som vill ha lite mer frihet. På Lindholmspiren 7 har du full tillgång till kök, telefonrum, konferensrum, internet, utskrifter och trevliga kollegor. Du har även möjlighet att själv anordna eller medverka på nätverksträffar och frukostföreläsningar om intresset finns. I medlemskapet för flexplatser ingår även tillgång till våra andra kontorshotell om du behöver ett miljöombyte. 

Kontorshotellet har ett mycket centralt och attraktivt läge med gångavstånd till centralstationen, Nordstan, parkeringsplatser och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Restauranger, cafeer och butiker ligger precis utanför porten. 

Vad kostar kontorshotellet på Lindholmen?

Här erbjuder vi kontorsrum från 10 000kr/mån fasta kontorsplatser för 4900 kr/mån och flexplatser för 3000 kr/mån! Vi erbjuder även Bigoffice för företag med upp till 20 anställda.

Det finns en stor flexibilitet med ytor och lösningar så kontakta oss så tar vi fram en offert som passar ert företag och ekonomi.

Vad ingår i priserna på Lindholmen?

  • Konferensrum
  • Fritt bredband (WiFi och tråd)
  • Fria utskrifter (A4, A3)
  • Nätverksträffar och event
  • Kaffe och Te
  • Totalt 1400m2
  • Möjlighet till private office upp till 250m2
  • Bli del av Entreprenörsgatans nätverk med över 150 företag
  • Tillgång till våra övriga lokaler i centrala Göteborg

Vilken typ av företag sitter hos er på Lindholmen?

Vi har stor del tekniska konsultfirmor, underleverantörer till fordonsindustrin, tech-startups, enviro-tech och företag inom gaming.

Projektet Vattenfastigheten, när blir det klart?

Under 2025 öppnar vi vi ytterligare en enhet på Lindholmen. Entreprenörsgatan kommer hyra en hel fastighet på adressen Lindholmshamnen 28. I bottenplan blir det foodcourt och därefter ett övre plan Coworking med kontorsrum, kontorsplatser flexplatser.

Kontorsrum 1-2 personer

från 9 000kr/mån
Ledigt just nu

Kontorsrum 70m2

70 000kr/mån
Ledigt Just nu

Kontorsrum 4 personer

20 000 kr/mån
Ledigt Just nu