Kontorshotell/Coworking Lindholmen - 1400 kvadratmeter på Lindholmspiren 7

Välkommen till Entreprenörsgatan Coworking på Lindholmen / Lindholmspiren 7, en av stadsdelens mest centrala adresser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen bara någon minut från färjan och i fastigheten bredvid Lindholmen Science Park. De senaste 20 åren har Lindholmen gått från en betongöken till ett av Sveriges och Göteborgs stora utvecklingsområden.

I vårt Workspace finns möjlighet till fast kontorsrum och fast skribordsplats men även flexplatser för dem som vill ha lite mer frihet. På Lindholmspiren 7 har du full tillgång till kök, telefonrum, konferensrum, internet, utskrifter och trevliga kollegor. Du har även möjlighet att själv anordna eller medverka på nätverksträffar och frukostföreläsningar om intresset finns. I medlemskapet för flexplatser ingår även tillgång till våra andra kontorshotell om du behöver ett miljöombyte. 

Kontorshotellet har ett mycket centralt och attraktivt läge med gångavstånd till centralstationen, Nordstan, parkeringsplatser och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Restauranger, cafeer och butiker ligger precis utanför porten. 

Här erbjuder vi kontorsrum från 10 000kr/mån fasta kontorsplatser för 4900 kr/mån och flexplatser för 3000 kr/mån!

  • Konferensrum
  • Fritt bredband (WiFi och tråd)
  • Fria utskrifter (A4, A3)
  • Nätverksträffar och event
  • Totalt 1400m2
  • Möjlighet till private office upp till 250m2
  • Bli del av Entreprenörsgatans nätverk med över 100 företag
  • Tillgång till våra övriga lokaler i centrala Göteborg

Under 2025 öppnar vi vi ytterligare en enhet på Lindholmen. Entreprenörsgatan kommer hyra en hel fastighet på adressen Lindholmshamnen 28. I bottenplan blir det foodcourt och därefter ett övre plan Coworking med kontorsrum, kontorsplatser flexplatser.

Kontorsrum

från 9000kr/mån
Ledigt just nu

Kontorsrum 70m2

70000kr/mån
Ledigt Just nu

Flexibel kontorsplats

från 3000
Ledigt Just nu