Kontakta oss idag!

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill hyra en flexplats, kontorsplats eller ett kontorsrum hos oss. Vi har själva vårt kontor på Kungsgatan 4 & St Eriksgatan 6 så du är varmt välkommen att svänga förbi!

Du når oss på 031-7880055 eller på hej@entreprenorsgatan.se.

För frågor gällande hyra av kontor, kontorsplatser och medlemskap:

Martin Paterson, Säljansvarig, 0736-208533, martin@entreprenorsgatan.se 

För frågor gällande dagspass, konferens och mötesrumsbokning:

Amanda Hellström, 0760-241120, amanda@entreprenorsgatan.se 

 

 

Vanliga frågor om våra kontorsplatser

Vi får en hel del frågor om våra kontorsplatser i Göteborg. Här reder vi ut några av de vanligaste. 

Vad kostar en kontorsplats hos Entreprenörsgatan?

Vi erbjuder tre olika medlemskap:

  • Flexplats: Från 2700 kr/månad
  • Fast Kontorsplats: Från 3750 kr/måna
  • Kontorsrum: Från 8500 kr/månad

Vad ingår i priset för en kontorsplats?

Oavsett vilken lokal du väljer har du tillgång till våra stora coworking-utrymmen, lounge, frukostar, kaffe/thé, frukt, WiFi, skrivare, medlemsgrupp, hundvänliga områden, nätverksevent, kontorsmöbler, städning, digital Parakey-nyckel, företagsadress, och After Work.

Var i Göteborg finns era kontorsplatser?

Vi har kontorsplatser fördelade på 6 olika lokaler runt omkring centrala Göteborg. Dessa är Kungsgatan 4, Sankt Eriksgatan 6, Östra Hamngatan 1, Södra Larmgatan 2 och Lindholmspiren 7. Varje lokal har sin unika atmosfär och stil. Läs mer om våra olika kontorshotell här

Hur bokar jag en visning av era kontorsplatser?

Kontakta oss på 031-7880055 eller hej@entreprenorsgatan.se för att boka en visning av våra olika lokaler.

Finns det möjlighet att hyra mötesrum och konferensrum separat?

Ja, vi erbjuder mötesrum och konferensrum som kan hyras per timme, halvdag eller heldag till rimliga priser. Dessa med samma adresser som våra kontorsplatser. Att boka mötesrum och konferenslokaler hos oss är enkelt. Besök Boka mötesrum eller kontakta oss direkt för att få information om tillgänglighet, priser och bokningsprocessen för mötesrum och konferenslokaler på våra olika kontorshotell.

Kan jag boka ett dagspass för att prova på arbetsmiljön?

Absolut! Med ett dagspass hos oss får du tillgång till alla öppna utrymmen på vårt coworkingspace på St Eriksgatan 6 (ca 500m från centralstationen i Göteborg) eller Kungsgatan 4, inklusive telefonbås, kök och mötesrum. Luta dig tillbaka i en av våra sköna soffor eller välj en skrivbordsplats för en produktiv dag. Kontakta oss för att boka ditt dagspass och upplev vår arbetsmiljö eller boka direkt på hemsidan här. 

Vad skiljer era olika kontorsplatser åt?

Varje kontorsplats på Entreprenörsgatan har sin unika atmosfär och känsla för att möta olika arbetsbehov. Från det historiska charmiga Södra Larmgatan 2 till det moderna och panoramiska Lindholmspiren 7, varje kontorsplats är unik. Kontakta oss för att få en närmare presentation av atmosfären på varje kontorsplats.

Finns det möjlighet att hyra en kontorsplats för ett större företag?

Absolut! Vi erbjuder kontorsplats på Lindholmspiren 7  eller St Eriksgatan 6, inklusive Bigoffice för större företag. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och se hur vi kan skapa den perfekta arbetsplatsen för ditt företag.

Hur behandlar ni mina personuppgifter när jag är kund hos er eller anmäler mitt intresse på hemsidan?

Läs vår Integritetspolicy här

 

 

På entreprenörsgatan skapar över 150 entreprenörer, kreatörer och företag ett fantastiskt nätverk!