Boka konferens och mötesrum i Göteborg

Välkommen till Göteborgs centralaste konferenslokaler! Här kan du hitta den perfekta platsen för ditt företags möte eller event. Våra moderna och flexibla lokaler passar alla typer av tillfällen, från små möten till stora konferenser. Dessutom finns det många spännande aktiviteter att utforska i Göteborg under tiden. Boka din konferens idag och upplev en oförglömlig vistelse i Göteborg!

>> BOKA ONLINE HÄR  <<

Kan jag Boka mötesrum per timme?

Det finns flera mötesrum i hos oss som du kan boka per timme för att hålla mindre möten eller arbetsgruppsessioner. Nedan är några exempel på mötesrum per timme i Göteborg.

Vilka storlekar har ni på era konferenslokaler?

Våra mötesrum och konferenslokaler:
Orangeriet 30 personer
Victor 14 personer
Luna 10 personer
Erna 6 personer
Hasselblad 6 personer
M1-M3 4 personer
S1-S3 2-3 personer

Vad kostar en konferens i Göteborg?

Priset för en konferens i Göteborg kan variera beroende på faktorer som antal deltagare, längd på evenemanget, val av lokal, mat och dryck samt önskade aktiviteter. Generellt sett kan priset variera från några hundra kronor per person för en enkel halvdagskonferens till tusentals kronor per person för en flerdagarskonferens med boende och aktiviteter. Det är bäst att kontakta oss för att få en exakt offert baserat på dina specifika behov och önskemål.

Vad ingår i Göteborg city konferens?

Entreprenörsgatan City Konferens på St Eriksgatan 6 är en konferensanläggning belägen mitt i centrala Göteborg. Beroende på vilken typ av konferenspaket du väljer, kan följande ingå:

  • Tillgång till moderna och flexibla möteslokaler utrustade med teknisk utrustning som TV, videokonferens och wifi.
  • Kaffe, te, frukt och snacks under dagen.
  • Lunch eller enklare rätter som sallader och smörgåsar.
  • Möjlighet att boka till frukost eller middag.
  • Hjälp av erfaren personal som kan hjälpa till med planering, tekniska frågor och annat som kan behövas under konferensen.
  • Möjlighet att boka till olika typer av aktiviteter eller utbildningar för att göra konferensen mer spännande och lärorik.

Det bästa sättet att ta reda på vad som ingår i ett specifikt konferenspaket på Göteborg City Konferens är kontakta oss direkt för att få mer information.

 

M1-M3 4 personer

Från 300kr/h
Ledigt

Hasselblad / Erna 6 personer

Från 400kr/h
Ledigt

Luna / Victor 10/ 14 personer

Från 500kr/h
Ledigt